Design en comfort

Houdt u van een strakke en moderne keuken met de laatste technologische nieuwigheden? Of verkiest u een klassieke uitstraling? Bij Keukenhome vindt u zeker en vast een keuken naar uw zin, afgestemd op uw levenswijze. Want Keukenhome maakt uw keuken volledig op maat. Geen keukens uit een boekje, maar een die past bij uw levenswijze. Bij Keukenhome werken we samen met twee Duitse topmerken, SieMatic en Poggenpohl. Praktische oplossingen, een prachtig design en Duitse degelijkheid, dat zijn onze troeven.


Bekijk onze realisaties
Keukenhome
Keukenhome
Keukenhome

"Een nieuwe keuken is meer dan het plaatsen van een aantal kasten"

SieMatic
SieMatic

Wat mag u van keukenhome verwachten?

Keukenhome verdeelt sinds 1966 exclusief de Duitse merken SieMatic en Poggenpohl. De jarenlange ervaring van ons familiebedrijf is de sleutel tot succes.

Bent u op zoek naar een gloednieuwe keuken, badkamermeubels op maat of een praktische dressing? Dan is Keukenhome uw partner bij uitstek. Wij geven vorm aan uw interieurdromen. U kunt bij ons terecht voor totaalprojecten. Een keuken inrichten is namelijk meer dan een aantal kasten plaatsen. Er zijn ook elektrische en sanitaire leidingen nodig, vloeren, schilderwerken,… Dat vraagt een nauwgezet planning en een voortdurende coördinatie. En net dat zijn onze stokpaardjes.