Een avond vol kookplezier

Hebt u een passie voor koken? En wenst u alles te weten over een combi- of stoomoven? Dan zijn onze kookdemo’s zeker iets voor u. Bovendien kunt u er samen met vrienden, klanten of medewerkers een onvergetelijke avond van maken.

Onze huischef Sven Baert (Le Muselet D’Or) bereidt tijdens onze kookdemo’s seizoensgebonden gerechten in onze prachtige ovens. U geniet terwijl van een glaasje cava en wijn, aangeboden door Kaas & Wijn Stefaan. Bovendien ontdekt u ook het handige keukengerei van Lies Scheerlinck. Kortom, een avond vol kookplezier!

Keukenhome - Muselet D'Or
Keukenhome - Lies Scheerlink
Keukenhome - Kaas en wijn Stefaan
Keukenhome - V-Züg
Keukenhome
Keukenhome
Keukenhome
Keukenhome

Kookdemo’s in onze showroom

  • Kookdemo (13-03-2019 19:00)
  • Kookdemo (17-04-2019 19:00)

Inschrijven?

Inschrijven kan via het onderstaande inschrijvingsformulier of in onze showroom. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen deze data nog wijzigen. Voor een kookdemo kunnen zich minimaal 6 en maximaal 12 personen inschrijven.

Deelnemen aan een kookdemo kost 30 euro per persoon, te betalen op het rekeningnummer BE 17 2930 4352 0521. Vermeld zeker de datum van de kookdemo en het aantal personen. Uw inschrijving is pas definitief na de betaling. U ontvangt hiervan een bevestigingsmail.

Online inschrijven

Uw gegevens

Wenst zich in te schrijven voor:

Aantal personen: