Een sterk familiebedrijf

Keukenhome verdeelt sinds 1966 exclusief de Duitse merken SieMatic en Poggenpohl. De jarenlange ervaring van ons familiebedrijf, met eigen plaatsingsdienst, is de sleutel tot succes. Een nieuwe keuken is namelijk meer dan een aantal kasten plaatsen. Er zijn ook elektrische en sanitaire leidingen nodig, vloeren, schilderwerken,… Dat vraagt een nauwgezette planning en een voortdurende coördinatie.

Keukenhome werkt met vakmensen die samen met u nadenken over uw droomkeuken. Daarbij dragen we zorg en kwaliteit hoog in het vaandel. Ons team is een leuke mix van enthousiast jong talent en ervaren vakmensen. Keukenhome staat garant voor een persoonlijke, klantgerichte en creatieve samenwerking.


Bekijk onze realisaties


"Keukenhome werkt met vakmensen die samen met u nadenken over uw droomkeuken. Daarbij dragen we zorg en kwaliteit hoog in het vaandel."

Keukenhome
Keukenhome
Keukenhome


Bezoek onze showroom

In onze showroom (450m2) presenteren we onze laatste topmodellen. Naast de exclusieve merken SieMatic en Poggenpohl verdeelt Keukenhome ook badkamer- en interieurmeubelen. Zo zorgen we voor een succesvolle totaalinrichting.

Keukenhome neemt ook de volledige renovatie van uw badkamer of keuken in handen, van afbraak tot oplevering. We coördineren de werken in samenwerking met externe partners.

Breng gerust eens een bezoek aan onze showroom, op een boogscheut van de E17. Voor de deur vindt u een ruime parking.